MARDİN / ARTUKLU - Ortaköy Abdurrahman Boy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYALIM.....

Mrt

OKULUMUZDA ABAD PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER ARASINDA MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİN ELLERİNE SAĞLIK

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar gününü değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikte, kadın velilerimizin katılımıyla kutlandı.

Şbt

Eğitsel başarıyı artırmaya yönelik bilgilendirme semineri

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER KÖŞESİ

Şbt

Abad projesi kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde ayın öğrencisi seçilen öğrencimize hediyesi takdim edilmiştir.

Ock

Satranç turnuvasında derece alan öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri verildi.

Ock

Sebeb-i ziyaretimiz öğrencilerimiz. Hiçbir öğrencinin eğitim hayatından uzaklaşmasına müsaade edemeyiz.

Ock

10 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen deneme sınavı için Mardin Valiliğine ve Sayın Tuncay Akkoyun'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

ABAD Projesi Kariyer Günleri kapsamında okulumuza gelip söyleşi ve imza günü etkinliğini gerçekleştiren eğitimci-yazar Murat Doğan'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Jandarma ekiplerince 9. sınıf öğrencilerimize trafik bilgisi semineri verildi.

Ara

ABAD PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ DAHA RAHAT BİR ŞEKİLDE İFADE EDEBİLMELERİ ADINA SERBEST KÜRSÜ ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR

Kas

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden ve eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz. Fikirlerinin, kurduğu Cumhuriyetin, yaptığı devrimlerin korkusuz bekçileriyiz.

Kas

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Duyan okulumuzun düzenlediği Filistin Kermesine katkılarını sundular. Kermesimize katkıda bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.